Parteneri

Home \ Parteneri

Partenerii Dentson – împreună pentru a furniza servicii de stomatologie şi îngrijire dentară

 

Pe piaţa locală din Botoşani, clinica Dentson este un pioner în asigurarea de servicii de îngrijire dentară şi reuşim să facem aceasta prin colaborarea strânsă cu profesioniştii din industria stomatologică românească şi cu furnizorii noştri pentru activităţile de educare a pacienţilor.
Partenerii noştri contribuie la experienţa pe care fiecare pacient o resimte la oricare vizită pe care ne-o face. Tot ei sunt o parte integrantă a implicării noastre în medicina stomatologică, şi unul din motivele pentru care reuşim să fim activi în această direcţie.

Cine sunt partenerii noştri

Halma Dent

Companie cu sediul în Braşov, Halma Dent este distribuitor de echipamente şi accesorii pentru stomatologie şi cabinete dentare. Împreună credem în calitatea şi avem iniţiativa de a găsi soluţii care să se potrivească aşteptărilor fiecărui pacient.Clinica Dentson este utilată cu echipamente furnizate de Halma Dent Brasov şi ne mândrim cu grija în alegerea instrumentelor noastre: de la scaune confortabile pentru o experienţă de răsfăţ la instrumente de tratament stomatologic.