Misiune şi valori

Home \ Misiune şi valori

Misiunea Dentson -activ în medicina dentară

Dentson Echipa

Viziunea Dentson este să ofere servicii stomatologice de înaltă calitate într-un mediu relaxant şi primitor, îmbunătăţind constant experienţa resimţită de pacienţii noştri prin investiţii în cele mai moderne echipamente şi instrumente de stomatologie. Serviciile create de clinica Dentson ajută la prevenirea şi tratarea dinţilor, iar misiunea noastră merge mai departe de aceasta. Ne-am propus ca prin tot ceea ce facem să creştem accesul la îngrijirea dentară, care din pacate este unul din cele mai scăzute servicii medicale luate în considerare de români.

În acelaşi timp, alături de furnizori de top din industria stomatologică ne concentrăm resursele pentru colaborarea cu cabinetele stomotalogice locale astfel încât să creştem accesul la produse inovatoare şi tehnici noi de reparare şi întreţinere a dinţilor pentru piaţa locală din nord estul României.

A avea dinţi sănătoşi este important. A şti cum să faci aceasta bine, corect şi eficient pentru tine, familia şi pacientii tăi, înseamnă să fii mereu activ în această direcţie.


Valorile noastre


Valorile noastre definesc ceea ce suntem zi de zi, sau altfel spus noi, la Dentson suntem ghidaţi de:

Integritate

Acţionăm corect şi etic în orice moment, iar pe termen lung construim relaţii bazate pe încredere. Pentru noi este important să reuşim ceea ce ne-am propus şi ceea ce angajaţii, partenerii şi clienţii noştri aşteaptă să facem pentru ei.

Respectul pentru oameni

Ne tratăm partenerii, clienţii şi angajaţii aşa cum noi ne-am dori să fim trataţi şi mai ales asa cum ei înşişi aşteaptă. Ne respectăm clienţii, munca şi colegii şi credem că vom fi primi în schimb acelaşi lucru.

Grija pentru pacient

Munca pe care o desfăşurăm defineşte preocuparea noastră pentru a oferi cele mai bune tehnici şi cea mai bună experienţă celor care ne vizitează. Sănătatea clienţilor noştri este pe primul loc mereu.

Angajamentul pentru medicina stomatologică

Ne asumăm responsabilitatea propriilor acţiuni şi nu ne oprim aici; ne dorim să facem mai mult pentru pentru medicii stomatologi şi pentru pacienţi; pentru noi comunitatea locală contează în timp ce contează pe noi.

În aceste valori găsiţi esenţa comportamentului angajaţilor şi a clinicii Dentson în raport cu partenerii şi pacienţii noştri.Suntem oameni integri, oferim opinii sincere, gândindu-ne întotdeauna la pacienţi şi la rolul pe care îl avem în medicina stomatologică. De aeea credem o dată în plus că suntem activi în medicina dentară.