Echipa

Home \ Echipa

Echipa Dentson – oamenii din spatele tehnicii şi calităţii actului medical

Dr. Mircea Smarandoiu

Stomatologie Generala

Implantologie Orala

Estetica Dentara

Dr. Greta Smarandoiu

Stomatologie Generala

Pedodontie

Estetica Faciala

Dr. Ana Cumpata

Stomatologie Generala

Medic Specialist Ortodontie

Liliana Fecioru

Asistent Medical Principal

Larisa Pruteanu

Asistent Medical

Geanina Ciobanu

Asistent Medical

Iar în spatele reuşitelor medicale înregistrate la fiecare pacient se găsesc oamenii, adică specialiştii şi doctorii, tehnicienii, asistenţii, recepţionerii clinicii Dentson. Acestor oameni specializaţi în stomatologie le pasă de ceea ce tu, clientul şi pacientul nostru simţi la fiecare intervenţie; dar poate ceea ce face din echipa noastră să fie una dedicată este că nouă ne pasă de cum te simţi atât acum cât mai ales mâine şi pe termen lung, în general.

Medicii noştri

Greta Smărăndoiu

Şi-a dorit să fie medic stomatolog încă de când se ştie. Dar pasiunea sa merge mai departe de tratarea şi îngrijirea dinţilor. Mereu orientată spre detalii şi empatică, în timpul facultăţii de stomatologie din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie Carol Davila Bucureşti, a început să fie fascinată de biomecanica cavităţii bucale. Iar aceasta a făcut o diferenţă în alegerea specializării – stomotologie pediatrică. Greta Smărăndoiu abordează fiecare pacient în mod individualizat şi ştie că în funcţie de relaţia construită de la prima vizita, un copil poate fi un pacient pentru o viaţă.

În anul 2012 a fondat alături de doctorul Mircea Smărăndoiu clinica Dentson,
alăturându-se viziunii de a face o diferenţă în medicina stomatologică şi îngrijirea pacienţilor. O dată cu deschiderea clinicii doctorul Greta Smărăndoiu a preluat serviciile de pedodonţie, Dentson fiind în acest moment singura clinică din Botoşani cu servicii dedicate copiilor şi familiilor.

Pedodonţia este cea care m-a ales pe mine; ştiu că cel mai important bun pe care îl putem oferi copiilor noştri este sănătatea. Ori eu iubesc specializarea mea pentru că zilnic am şansa mai întâi de toate să previn şi să tratez mai apoi. (Greta Smărăndoiu)

Mircea Smărăndoiu

Încă din timpul Universităţii de Medicină şi Farmacie Carol Davila – UMF Bucureşti a început să fie pasionat de chirurgia dentară ceea ce i-a permis să îşi facă stagiul de practică mai ales pe cazuri de protetică, implantologie şi parodontologie. A contribuit la îmbunătăţirea sănătăţii pacienţilor, mai ales din punct de vedere edodontic şi este convins că această experienţă îl ajută să ofere pacienţilor săi cel mai bun tratament, întotdeauna.

Exceptând cazuri de edodonţie, doctorul Mircea Smarandoiu iubeşte să creeze zâmbete pe feţele pacienţilor, mai ales când este posibil ca dinţii lipsă să fie înlocuiţi cu implanturi dentare. A lucrat ca specialist în implantologie, şi este fascinat de îmbinarea expertizei cu tehnologia astfel încât fiecare pacient să poată avea şansa unui zâmbet identic cu cel natural.

în 2012 a pus bazele clinicii Dentson din dorinţa de a oferi în Botoşani, servicii stomatologice de înaltă clasă într-un mediu relaxant şi primitor. În cadrul clinicii este specialistul în implantologie.

Iubesc să acord fiecărui pacient şansa unui zâmbet natural. Un pacient care poate zâmbi sănătos pe termen lung este ceea ce mă motivează zi de zi în meseria pe care mi-am ales-o. ( Mircea Smărăndoiu)